Atitudinea vestimentara

Imagini pentru poze moda barbati

Ce se potrivește corpului și personalității tale? 

1. Alege-ți hainele în funcție de tipul de corp pe care îl ai - Unele lucruri arată grozav pe manechinele de plastic, numai că în momentul în care încerci să pui ținuta respectivă pe tine lucrurile s-ar putea să arate total diferit. Nu te poți amăgi că dacă o combinație arată foarte bine într-o revistă va arăta și la fel pe tine. Contează foarte mult silueta pe care o ai, dar și stilul personal pe care îl dai ținutei prin atitudinea ta.

2. Pentru că în momentul de față se pune un accent destul de mare pe silueta subțire, poți să „păcălești” privitorul prin câteva trucuri – Dacă nu ai silueta manechinelor de pe podium cel mai bine este să alegi haine asimetrice și  ținutele cu imprimeuri foarte mici. Poartă imprimeuri verticale și haine care să îți pună în valoare calitățile fizice. Nu trebuie să îți alegi o anumită piesă vestimentară doar pentru că este la modă.

3. Curelele sunt un must have -
Acest accesoriu simplu poate face sau distruge întreaga ținută. Punând accent pe talie, faci ca picioarele tale să pară mai lungi și tu să fii mai suplă. De aceea este important să investești în piese de bună calitate. Ar fi foarte bine să ai două-trei de bază și una sau două mai speciale, care pot scoate din anonimat orice ținută.


4. În momentul în care te duci la cumpărături
, gândește-te cu ce vei purta piesa vestimentară pe care o cumperi, dacă se potrivește cu ceea ce ai deja. În niciun caz nu vrei să faci o investiție care va presupune multe altele.


5. Accesoriile pot salva ținuta
– Chiar dacă ești îmbrăcată în negru, din cap până în picioare, poți arăta foarte stilată dacă alegi accesoriile potrivite pentru a o pune în valoare: aici vorbim și despre geantă și pantofi. Acestea trebuie să fie neapărat de calitate, pentru că aici se vede cel mai repede daca ești bine sau prost îmbrăcată.

6. Poartă întotdeauna lenjeria intimă potrivită – Este extem de important să ai grijă ce porți pe sub haine. Degeaba ești îmbrăcată elegant, dacă se vede că te strânge sutienul, s-ar putea ca situația să fie compromisă.

7. Practică dieta de cumpărături – În ce constă? Investește în piese vestimentare de calitate și care se pot folosi în mai multe feluri.  Trebuie să ai câteva lucruri de bază în culori neutre pe care le poți combina și accesoriza în modalități cât mai diferite.

8. Fii unică - Unul dintre lucrurile care caracterizează stilul unei persoane este capacitatea de a combina hainele cele mai ridicole și de a arăta bine în ele. Poți fi elegant, modern și fără a cheltui un buget fabulos. Totul este să știi ce și când să cumperi.

9. Poartă hainele cu atitudinea potrivită – Poți fi îmbrăcată cu cele mai cunoscute branduri și cu cele mai de calitate piese, dacă nu te simți bine în hainele respective vei arăta total nepotrivit. Contează ce mesaj le transmiți celor din jurul tău.

10. Ferește-te de falsuri – Decât să iei o piesă care imită un brand celebru, mai bine dai banii pe ceva care nu copiază nimic, dar pur și simplu arată bine. În momentul de față suntem invadate de logo-urile cât casa, de cele mai multe ori strigând în gura mare că este vorba despre un fals. Cât de reușit ți se pare la prima vedere, un fals este un fals și persoanele care se pricep cât de cât la modă te vor demasca imediat și te vor cataloga drept prost îmbrăcată.

 

CONSILIEREA VESTIMENTARĂ ÎN CADRUL BRANDULUI ECLED COUTURE: 

Pentru El: 


Pentru Ea: