10 TIPURI DE BĂRBAȚI DE CARE TREBUIE SĂ TE FEREȘTI!

Uneori însă aceste întâlniri nu au un final fericit, nici măcar nu sunt plăcute pe parcursul orelor pe care le petreceți împreună.

Întâlnirile pot fi amuzante dar uneori trebuie să identificați acei bărbați ciudați alături de care nu vă veți simți bine, ba din contră veți regreta timpul pierdut. Există însă niște amănunte care te vor ajuta să previi o relație nereușită. Care sunt acești bărbați? Găsești categoriile periculoase mai jos:

INFIDELUL

Acest bărbat intenționează să iasă cu mai multe femei, chiar și atunci când formați un cuplu stabil. El îți va spune că nu îi plac relațiile foarte serioase și în care trebuie să stea mereu alături de o singură femeie. Acest lucru înseamnă că nu vrea să se implice serios într-o relație și este un bărbat jucător. Cu siguranță nu este genul de bărbat căruia să îi placă relațiile monogame. Prin urmare: părăsește-l cât mai repede!

MINCINOSUL

La fel ca și infidelul, acest bărbat nu va fi niciodată sincer cu tine. Va ignora anumite subiecte care ție ți se vor părea importante. Prin urmare va încerca imediat să schimbe subiectul. Dacă nu te poate privi în ochi atunci când îl întrebi ce a făcut în ziua respectivă atunci există o problemă. Acest lucru ar trebui să te facă să fugi cât poți de repede în direcția opusă. Dacă vei continua relația cu siguranță te va minți și mai mult în continuare și nu numai despre ce face în fiecare zi. Este foarte clar că acest bărbat are multe secrete și nu va fi alături de tine suficient timp încât să le descoperi.

BĂRBATUL NERVOS

La început, acest bărbat va părea perfect și fermecător. Însă, cu cât vei petrece mai mult timp cu el, vei observa toate acele lucruri mici, nesemnificative, care îl enervează. Se va obișnui cu tine și nimic nu îl va mai determina să se comporte civilizat și rațional. Atenție: acest bărbat va simți nevoia să lovească ceva (precum un perete) pentru a-și diminua nervozitatea. Prin urmare renunța la relație înainte ca el să se transforme într-un obsedat nervos și violet.

BĂRBATUL CARE FACE COMENTARII NEPOTRIVITE

Mama acestui bărbat nu l-a învățat niciodată cum trebuie să se comporte cu o femeie și ce înseamnă respectul. Te va considera un obiect și, mai mult ca sigur, îi plac melodiile ale căror versuri jignesc femeile. Este acel bărbat care va vorbi de posteriorul tău și nu în termeni pozitivi și va comenta răutăcios fiecare femeie care trece prin fața ochilor lui. Nu începe o relație cu acest trip de bărbat…te va face să te simți ciudat oricând și oriunde.

Pe lângă aceste etichetări mai există multe altele, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aceste comportamente reflectă de fapt felul în care fiecare vede lumea (în funcție de istoria personală, care este dublată de filizofia personală de viață a fiecăruia). Exprimă un fel de a gândi la un moment dat, care exprimă apoi un fel de a fi.

Aceste comportamente pot fi schimbate, nu foarte ușor, acest lucru depinde de fiecare individ în parte și de nivelul de trezire în care se află. 

Terapia cognitiv-comportamentală este de mare ajutor în a sprjini această transformare, însă numai cu implicarea totală a subiectului, în acest demers.(psihoterapeut REBT, Gabriel Marcel Hosu)