Copiii

Planningul familial versus MATERNOLOGIE

Planningul familial, în mod formal, se referă la consilierea persoanelor sau a cuplurilor în a-și alege metoda cea mai potrivită de contracepție, a-și îngriji sănătatea sexuală și a-și planifica, la un moment dat în viață, sarcinile.

De asemenea, planificarea familială consiliază cuplurile și asupra pericolelor reprezentate de bolile cu transmitere sexuală (BTS). Scopul planningului familial este acela de a îmbunătăți calitatea vieții, în general. 

Dar, cu adevărat, este mult mai mult decat atât, atunci când este integrat în conceptul, nou în domeniu și necunoscut practic în România, numit maternologie.

Maternologia este știința concept (deci nu se ocupă de contracepție, ci de concepție) care te învață cum să aduci pe lume un copil, în cele mai bune condiții fizice și psihice în egală masură, cu șanse sporite de viață bună pentru copil, pentru părinți și implicit pentru familia lărgită și societate.

Veți afla lucruri, cu adevărat noi și de mare folos, apelând la Programul de Maternologie oferit de acest cabinet.  

                                                                                                                                  Consilier & Psihoterapeut Gabriel Marcel Hosu

Copilul după ce a descoperit bucuria de a fi el însuși, va cunoaște durerea provocată de faptul că nu are mereu dreptul de a fi așa, apoi urmează etapa de criză și de revoltă, apoi copilul se resemnează și își creează o nouă personalitate pentru a deveni ceea ce vor ceilalți să devină.