Conceptia 

 

Conceptia este un proces de o complexitate remarcabila. Barbatul trebuie sa produca un spermatozoid, iar femeia un ou care trebuie sa se intalneasca la momentul si locul potrivit.

Toate tradițiile vechi subliniază faptul că atitudinea mentală este esențială pentru a garanta succesul. Acest lucru este afirmat și de marele învățător hindus Atreya :” un copil se naște din mamă, din tată, din Spirit, din rezonanță și din alimentație. Există totuși întotdeauna un agent de legătură, iar acesta este mintea.”

În majoritatea relațiilor amoroase sănătoase, ambii iubiți sunt profund îndrăgostiți unul de celălalt și atunci datorită transfigurarii ei privesc în iubit(a) calitățile care sunt astfel exaltate; aceste calități sunt după aceea manifestate în copilul lor.

Din punct de vedere biologic, există un anumit număr de factori pentru a se ajunge la concepţie. Femeia trebuie să fie sănătoasă şi fertilă, iar bărbatul trebuie să aibă spermă eficace.

Pe lângă aceşti factori biologici, o fuziune spirituală între cei doi iubiţi şi o dragoste autentică, va atrage un suflet elevat şi sănătos. În caz contrar, sufletul atras prin rezonanţă va avea o karmă dificilă şi o viaţă pe măsură.

De aceea, aceste elemente ezoterice nu trebuie neglijate. Totul are loc respectând principiul rezonanţei. Dacă se concepe prin dragoste, se generează dragoste. Dacă copilul este conceput cu teamă sau doar cu o dorinţă sexuală grosieră, aceste sentimente vor fi baza unei noi vieţi sub semnul temerii şi al egoismului.

In acelasi timp sunt importante si zonele de timp și de spațiu potrivite pentru conceptie.

Pentru a afla mai multe si daca vrei sa iti acorzi cele mai bune sanse pentru a concepe, este esential sa intelegi cum functioneaza organele reproductive ale femeii si barbatului, ce se intampla si cum, atat din punct de veder fizic cat si spiritual si ezoteric.

 

Te invit sa afli mai multe in cadrul consultatiilor la CABINET

despre

MATERNOLOGIE = Biologia și psihologia dezvoltării prenatale, natale și postnatale.

Maternologia are rolul de a ajuta (conștientiza) mama și tatăl, să se pregătească temeinic, pentru demersul unic de a chema un nou suflet pe lume.

consilier - sexologie si maternologie - psihoterapeut Gabriel Marcel Hosu